Nova masažna miza v Fizioterapiji Novak

“Pri novi masažni mizi je razlika v tehnologiji izdelave in materialov očitna. Veliko stavim na kakovost, zato to tudi to ni prva miza Novak M, na kateri delam,« nam je v začetku našega obiska v Fizioterapiji Novak povedala ga. Simona.”

Fizioterapija Novak

Fizioterapevtska ordinacija deluje v prostorih Zavoda Sv. Rafaela na Vranskem že več kot 10 let. Svoje bogate izkušnje, ki jih je ga. Simona Novak pridobila pri delu v zdraviliščih, stalno nadgrajuje z novimi znanji. Veliko se posveča individualnim obravnavam starostnikov po možganski kapi, poškodbah in kardiološkim pacientom, izjemno rada pa se posveča tudi nosečnicam, mamicam in dojenčkom z Bownovo terapijo.

Za kakovostnejše obravnave

Ker je fizioterapevtka popolnoma predana svojemu poklicu, kar kaže tudi velik nasmeh na njenem obrazu, si želi, da je oprema, ki jo pri svojem delu uporablja, kakovostna. Masažna miza S2 ji z enostavnimi nastavitvami in udobjem omogoča, da svoje strokovno znanje lažje uporabi in izvede obravnave učinkoviteje. To ji prinaša veselje in dodaten zagon.

Masažna miza dodaja k sproščenosti in udobju

Dvodelna električna masažna miza, ki jo je ga. Simona izbrala, ima mehkejšo izvedbo oblazinjenja, ležalno površino v širino 75 cm in dodatno tridelno vzglavje za večjo sproščenost rok in celotnega hrbta. Prepričana je, da je občutek udobja, varnosti in sproščenosti pacienta eden izmed ključnih dejavnikov za uspešnost obravnave. Pri svojem delu zato uporablja tudi valj za podporo nog in obrazno blazinico, ki jo podloži pod pacientov obraz, ko ta leži na trebuhu. Slednja, se ji zdi nepogrešljiva, saj ublaži neugoden pritisk na obraz, ko izvaja terapije vratne hrbtenice.

Hvala za zaupanje

Zahvaljujemo se fizioterapevtki Simoni Novak, da si je vzela čas in nas sprejela v svojih prostorih. Veliko zadovoljnih pacientov vam želimo!

Novak M d.o.o.
Bring treatment to a higher level!